Zo104 seizoen bijna ten einde

Na vier mooie shows en een ProefTuin is het tijd om even bij te praten tijdens de afsluitingsavond. Deze keer genoten de Zo104 vrijwilligers van de pizza’s uit de oven van Sjaak Quirijnen, wijn van Predro Oosthoek, pizza-topping van Gildeslager Pijnenburg uit Gilze. Maar echt afsluiten doen we nog niet want 19 juni is er Zo104-Kids en (bij goed weer) op 23 juli de ZoMaar op een leuk plekje in Gilze. Op zondagmiddag 23 oktober start het nieuwe seizoen. Tot snel, tot zo 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s