Het mooiste vaderdag cadeau is Zo104-Kids

De extra editie van Zo104 op zondagmiddag 19 juni (14.30 uur theaterzaal De Schakel Gilze) is deze keer wel héél bijzonder, want de hele talkshow wordt georganiseerd door alle kinderen van groep 8 van basisschool De Bolster uit Gilze! Dat in samenwerking met de vrijwilligers van Zo104. Het thema van deze middag is: ‘MijnTV’. Alles wat te maken heeft met games en het maken van YouTube filmpjes zal de revue passeren.
Natuurlijk zullen alle vaste rubrieken aan bod komen en hebben de kinderen spraakmakende gasten uitgenodigd die van alles weten over games en YouTube filmpjes. Groep 8 bedenkt niet alleen de inhoud van de show maar regelt ook, samen met De Bolster, de kaartverkoop. De kinderen, leerkrachten en Zo104 hebben er veel zin in. Tot zo, tot zondagmiddag 19 juni om 14.30 uur in theaterzaal de Schakel van Gilze 🙂

Basisschool De Bolster Gilze met Zo104-Kids