Sterke line-up in Zo104-Kids

Zondag 19 juni staat in het teken van MijnTV. Het thema gekozen door de makers van Zo104-Kids, de groepen 8 van basisschool De Bolster uit Gilze. De kids hebben een sterke line-up voor je klaar staan. Gegarandeerd een spraakmakende zondagmiddag.
Op de gastenlijst staan de oprichters van DreamPunks, een eigenwijs videogames Company uit Breda. Dit lokaal talent neemt plaats op de bank bij Nynke en Demi die de presentatie verzorgen van deze Zo104-Kids talkshow.
Hoofdgast is YouTuber JordYY95NL! uit Brabant. Jordy maakt gamevideo’s over het populaire games als Call-of-Duty, Fifa en GTA.
In de Gilse Quiz twee populaire vloggers: Makan, die op zijn YouTube kanaal DeMakanGames vol grappen en grollen een dikke 14.000 abonnees noteert neemt het op tegen Femke Jansen die met haar lifestyle YouTube kanaal femkeeej meer dan 11.900 fans weet te boeien.
In Zo104-Kid mag ook de Spraakmakers en Platenkast niet ontbreken. Deze keer docu’s van en door groep 8. Ook ZoZoo presenteert de leukste filmpjes. Muziek wordt gebracht door Cecilia Primo, een groep jonge talentvolle muzikanten uit Gilze met een brede muzikale smaak. Deze Kids editie sluit af met de column door Luc Bul (Bolster leerkracht groep 1-2).

Line-up Zo104 Kids