Zo104 Kids kaarten te koop

Zondag 19 juni is het zo ver, de kids van groep 8 presenteren hun eigen Zo104 Kids show in de Schakel van Gilze. Zelf bedachten ze het thema, de gasten, maakten fimpjes en een Gilse Quiz. Deze show is niet alleen voor pappa’s, mamma’s en broertjes/zusjes maar ook voor de Zo104 fans.
Aan de deur van de Schakel kun je voor aanvang van de show nog een kaartje kopen voor € 3,50. Kom op tijd want er zijn slechts 50 kaarten te koop. Kom ook kijken wat de Kids van basisschool de Bolster hebben bedacht. Tot zo, tot zondag 19 juni om 14.300 uur in theaterzaal de Schakel.

Zo104-Kids

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s