Kom naar de openlucht bioscoop van ZoMaar

Avondfilm bij ZoMaar 23 juli 2016ZoMaar is een typisch Gilse zomeravond picknick op 23 juli aanvang 21.30 uur. Delen is het motto; wij zorgen voor een leuk programma (incl. wc wagen) en jij voor de rest. Als de schemering gaat vallen en de band Trackless even pauze neemt kan de korte avondfilm van ZoMaar starten. Het grasveldje tussen de heuvels van sportvelden Verhoven in Gilze is dan even een heuse buitenbioscoop. Op je eigen stoeltje kun je dan kijken naar een home-made film van de makers van Jan’s Platenkast en De Spraakmakers. Dus vergeet je popcorn en drankje niet mee te nemen naar dit gratis evenement. Ook is Standup comedian Steven Brunswijk te gast bij de tweede editie van ZoMaar. We zien je graag op 23 juli rond de klok van 21.30 uur als de band aftrapt.
ZoMaar houdt niet van regen, dus op donderdag laten we weten of het kan doorgaan. Tot zo, tot ZoMaar 🙂