Zomeravond picknick ZoMaar 2016

ZoMaar 23 juli 2016De posters hangen, het draaiboek ligt klaar en het mooie weer lijkt eraan te komen. ZoMaar heeft zaterdag 23 juli een mooi programma voor je, en dat helemaal gratis.

Steven (Braboneger) Brunswijk te gast bij ZoMaar. Op zaterdagavond 23 juli is niemand minder dan Steven Brunswijk te gast bij de zomeravond picknick ZoMaar. Steven brak door als Braboneger op GeenStijl met zijn filmpje ‘Gewoon betalen’. Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en harde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van vooral jong Nederland te veroveren. ZoMaar is voor Brunswijk de ideale plek om nieuwe ideeën uit te proberen voor zijn theatershow. Je bent welkom op de locatie Sportvelden Verhoven Gilze. De band start vanaf 21.30 uur en je bent eerder welkom om alvast het leukste plekje uit te kiezen op het grasveldje tussen de Gilse heuvels.

Wat neem jij mee naar ZoMaar?
ZoMaar is een gratis openlucht evenement waar je zelf zorgt voor een hapje, drankje en stoeltje. Dus wordt het bier, wijn, fris of een fles water? Ga je voor de borrelnootjes, tapas of kaasblokjes? Of ben je meer van ‘n grote koek met ‘n bakske koffie? Alles kan behalve een bbq omdat open vuur niet is toegestaan. Als het tegen middernacht wat frisser wordt is een jasje handig. ZoMaar bezoekers komen te voet, met bolderkar of de fiets. Kom je van heeeel ver dan mag de BoB zijn auto parkeren bij de sportvelden. Volg de aanwijzingen van de ZoMaar gidsen.
In de buitenlucht kun je op deze zomeravond van 23 juli genieten van een bijzonder programma: muziek van Trackless, een korte home-made film in de buitenbios en stand-up comedian Steven (Braboneger) Brunswijk. Het programma start om 21.00 uur en finisht rond de klok van 01.00 uur.
Lees meer over de ZoMaar gasten op: Zo104.com/ZoMaar-23-juli-2016

Delen is leuker
…dat is de lijfspreuk van ZoMaar. Dus neem gerust ook wat lekkers mee om te delen met andere gasten en wij delen ons programma met jullie gezelligheid. Natuurlijk ruim je je eigen rommeltjes op in de daarvoor klaargezette afvalbakken en delen wij onze WC-wagen met iedereen die even moet. Vind je ZoMaar een leuk initiatief, dan kun je ons dit laten weten door, net als vorig jaar, een bijdrage in de ZoMaar Love Bucket te stoppen.
ZoMaar is een idee van de vrijwilligers van Zo104, die vier maal per jaar (oktober-april) een talkshow organiseren in theaterzaal De Schakel.
Wanneer gaat ZoMaar door? Omdat ZoMaar geen paraplu heeft beslissen we op donderdag 21 juli of de zomeravond picknick kan doorgaan. Kijk hier op Zo104.com voor meer info of volg ons op Twitter.com/Zo104Gilze. Wil je een e-mail ontvangen, dat kan na inschrijving op: Zo104.com/zo104-nieuws-in-je-mailbox. Onze fanclub is op Facebook.com/Zo104

We zien je graag op zaterdagavond op het veldje en wie weet vang je nog een Pokémon. Tot zo, tot zaterdag 23 juli 🙂