Zomeravond Picknick ZoMaar druk bezocht

Met een geweldig weertje ging ZoMaar van start om 21.30 uur. De tweede editie op 23 juli 2016 heeft een nieuwe locatie, het grasveldje voor sportvelden Verhoven Gilze. Een nog niet eerder gebruikt plekje in Gilze, maar ZoMaar laat zien dat dit onopvallend grasveldje tussen 2 heuvels net zo gezellig kan zijn als het Mollebos in het centrum van Gilze. Na zonsondergang kon de film vertoond worden in de buitenbios van ZoMaar. Een korte film over de vrijwilligers van Stichting OPA, die al ruim 40 jaar het oud papier ophalen in hun dorp Gilze.

Trackless kon lekker uitpakken met hun muziek en verdeelde dit over 2 sterke sets. Complimenten aan licht, geluid en veldaankleding voor de inspanningen. Resultaat is top en onze gasten kunnen daarom schitteren op het podium. Steven Brunswijk nam ruim de tijd tijdens ZoMaar en was duidelijk op zijn gemak. Ondank, zoals hij zelf grapte, hij de enige gekleurde bezoeker was. Brunswijk zet iedereen en spiegel voor en doorbreekt hokjes denken op een sublieme manier. Op 23 oktober zijn we er weer met een nieuwe Zo104 show in theaterzaal de Schakel. Fijne vakantie en tot zo 🙂