Is de zomer picknick ZoMaar tegendraads?

De krant BN DeStem meldt op 25 juli 2016; ‘Recalcitrante picknick weer een hit.” En volgens Ron van Kuijk van deze krant zijn de mensen achter ZoMaar tegendraads. Wij noemen dit in Gilze gezond eigenwijs en altijd op zoek naar een verrassing voor de fans. Vandaar de locatie bij sportvelden Verhoven. Niet op het (officiële) evenemententerrein maar pal daarnaast op een onopvallend stukje gras. Wij hebben dit opgedoopt tot nevenemententerrein. En op dit terrein werd het reuzen gezellig, mede dankzij de inzet van de band Trackless, Steven Brunswijk (bekent als Braboneger) en de Zo104 filmploeg onder leiding van Edwin Huijben die de film realiseerde voor de buitenbioscoop. Ook dachten veel bezoekers aan de Love Bucket en hebben we weer een leuke bijdrage voor een nieuwe ZoMaar picknick. Dus dankje wel gasten en fans het was zoals de Stem al scheef een hit! Je kunt hier nog nagenieten van al die gezelligheid. Fotobox nr.13 is gevuld met leuke foto’s van ZoMaar. Ook op Facebook kun je deze foto’s bekijken en delen met vrienden. Op zondagmiddag 23 oktober 2016 zijn we er weer met de talkshow Zo104 in theaterzaal De Schakel in Gilze. Tot zo, tot dan 🙂
06_ZoMaar23juli-2016
08_ZoMaar23juli-2016