De taal van de Spraakmakers

Al tien keer (klink als een klein jubileum!) hebben de drie Spaakmakers een mini-docu gemaakt voor in de Zo104 talkshow in Gilze. Uitdaging 11 is deze keer het thema ‘taal’. En als ‘de makers van spraak’ voelen ze zich bij dit thema natuurlijk als een schuimkraag op een biertje, als een zeemleren fietsbroek op het zadel. Welke uitdaging leggen ze zichzelf deze keer op? Om alvast in de sfeer te komen eten de Spraakmakers vanaf nu elke dag soep met lettervermicelli en gaan pas slapen na het lezen van een nieuw hoofdstuk uit de Donald Duck. Ben jij ook klaar voor zondagmiddag 23 oktober? Tot zo, tot in de Zo104 show 🙂

De Spraakmakers van Zo104

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s