Muziektalent Kymer McGyver bij Zo104 op de bank

Volgens kenners uit de MC en Hip-Hop wereld staat het Gilse talent Kymer McGyver altijd garant voor vuurwerk. Zijn sound wordt omschreven als jaren ’90 stijl. Uit het niets creëert Kymer zijn eigen Rhymes, Beats en Scratches. Dat hij dit allemaal zelf kan geeft aan over hoeveel talent hij beschikt.
Kymer is al een tijd actief in de Hip Hop scene, eerst als MC Skarrz in de crew 3rd Dimension. In deze tijd bracht hij zowel solo als met zijn crew een album uit, maar sinds april 2014 is het pas echt hard gegaan met zijn carrière. In april lanceerde hij zijn eerste soloplaat: Monarchivaris. Dit is de deur naar de grote podia, optredens en festivals: onder andere Definitie van Hip Hop, Ondergronds Verbond Festival in de Melkweg, de Zwarte Cross en Woo Hah! Zelfs aan de andere kant van de wereld en in het koningshuis konden ze niet om Kymer McGyver heen, toen Kymer met het collectief Classick een tour hield in China en optrad voor Willem Alexander en Maxima.
Op zondagmiddag 23 oktober heeft hij toch een gaatje kunnen vinden in zijn drukke agenda en kan hij in zijn eigen dorp vertellen over zijn succes. Tot zo, tot zondag 23 oktober 🙂

Kymer McGyver bij Zo104