Myllie Tunes bij Zo104 op 18 december

Op het podium kun je niet om haar heen. Ze eist de aandacht op met haar rauwe stem en eigenwijze stijl. Myllie Tunes (Breda) is een singer-songwriter die je misschien kent van ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ of haar project ‘Hey Gorgeous!’ Ook bij ‘De grote prijs van Nederland’ stond Myllie Tunes op het podium. Haar flinke dosis levenservaring hoor je terug in haar eigen nummer die klinken als een mix van akoestische folk, rock, soul, blues en jazz. Op zondagmiddag 18 december is ze te gast bij Zo104 met een mini-concert vanaf 14.30 uur en brengt dan New Orleans naar Gilze. Ticketverkoop start op zondag 13 nov. (10.00 uur) https://zo104.com/direct-zo104-tickets/

Myllie Tunes bij Zo104

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s