Robbert Timmermans op 18 dec. te gast bij Zo104

Robbert Timmermans (Gilze) heeft zijn succesvolle motorcross-carrière moeten beëindigen vanwege een ongeluk. Maar dat weerhoud Robbert er niet van om, 8 jaar na zijn ongeluk, aan de Zwarte Cross mee te doen met een aangepaste auto. Door het crossen kan hij niet meer lopen maar de passie voor die sport en snelheid is er nog altijd. Op zondagmiddag 18 december is Robbert Timmermans te gast in de talkshow van Zo104 en vertelt over al zijn hobby’s en passies. Kaartverkoop start op zondag 13 nov. (10.00 uur) https://zo104.com/direct-zo104-tickets/

Robbert Timmermans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s