Loes van Poppel in de column van Zo104

Deze eigenwijze Zo104 show wordt afgesloten door Loes van Poppel. Loes (19 jaar, Gilze) studeerde in Breda aan De Nassau (VWO) en zette haar studie door aan de IBA (International Business Administration) van de Tilburg University. De vrienden van Loes vinden haar eigenwijs en een beetje gek. Haar ambitie is om nog zoveel mogelijk te doen en zien in het leven. Reizen is dan ook een van haar grootste passies, maar ook gitaar spelen en gezellige dingen doen met vrienden. Loes is tweedejaars student aan de IBA, ook zit Loes in de studentenpartij van de faculteitsraad van de economische faculteit waarin ze haar mede studenten vertegenwoordig. Filosofie boeit haar erg en ze denkt graag na over wat ze wil in het leven. Deze reislustige Gilse dame mag op 18 december de Zo104 show afsluiten met een goed en eigenwijs verhaal.

Loes van Poppel bij Zo104 18dec2016

Of je nu van een goed interview houdt, live muziek, amusante filmpjes of een quiz, Zo104 heeft het allemaal. Plus de drukbezochte afterparty met een hapje, drankje in de foyer van de Schakel. Kom een keer kijken en wie weet ben je daarna ook fan van dit Gilse initiatief. Kaarverkoop start op zondagochtend 13 november.
Tot zo, tot zondagmiddag 18 december in de Schakel 🙂