Zo104 show van 18 dec. in mum van tijd uitverkocht

Als we Walter de Vet op Twitter mogen geloven is de Zo104 talkshow van 18 december in 104 seconden uitverkocht, maar in werkelijkheid namen de fans wat meer tijd.  De makers van deze show’s hebben eigenlijk geen idee waarom de kaartverkoop al 12 maal zo snel gaat. Zeker is dat dit het mooiste compliment is wat je als bedenkers kunt ontvangen.
Maar komt het door het lokale talent wat te gast is bij Zo104? Deze keer Robbert Timmermans, Loes van Poppel, de 2 Gilse Quiz kandidaten die nog even geheim blijven of De Spraakmakers. Of wil het Zo104 publiek graag het verhaal horen van Leen en Bertus van Schorem? Of trekt Zo104 muziekliefhebbers door onze gast Myllie Tunes en Jan’s Platenkast? Laat weten wat je leuk of niet leuk vindt aan Zo104 via Facebook.
Veel Zo104 fans hebben zich aangemeld bij de nieuwsbrief en ontvangen een week voor de verkoop een herinnering. Tot zo, tot in de show op 18 december 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s