Zo104 jaaroverzicht 2016

Bij de vrijwilligers van Zo104 gaat 2016 de boeken in als een mooi jaar met veel extra’s voor de Zo104 fans. Want buiten de reguliere Zo104 talkshow programmeerden we ook De ProefTuin, Zo104-Kids en zomer picknick ZoMaar. We mogen terugkijken op vier geslaagde shows met gasten die allemaal een spraakmakend verhaal hadden voor het publiek in theaterzaal de Schakel. Lees maar even mee…

Zo104 talkshow 21 februari 2016, thema ‘Mode’ met gasten: Simone van den Eertwegh, Floor Kolen, Sybilla de Jong, Mariëlle de Jong, Janneke van Opstal en Dirk Terpstra.
Zo104 talkshow 3 april 2016, thema ‘Food’ met gasten: Band Convoy, Peter van Rijn, Briene Brienissen, Thomas Kock, Arnold van Huis en Henk van Gurp en Joan van de Boogaart.
Zo104 talkshow 23 oktober 2016, thema ‘Taal’ met gasten: Band Shoulders of Giants, McGyver, Hilde van Opstal, Eric Graafmans, Jan Vermeulen en Jan de Jong.
Zo104 talkshow 18 december 2016, thema ‘Eigenwijs’ met gasten: Band Myllie Tunes, Robbert Timmermans, Laura Gerritsen -van Heijst, Mark Brands, Leen en Bertus van Schorem en Loes van Poppel.

… zoveel dat je misschien al weer een deel vergeten was.
Dan waren daar de extraatjes zoals het Zo104 ideetje de ProefTuin. Met meer dan 200 bezoekers een groot succes. Het heeft een (groter) en gezellig vervolg gekregen in het Mollebos.
3 april ProefTuin. Eetcafe voor 1 dag in samenwerking met: Bakkerij Waegemakers, Eetcafé The Banner, Gildeslager Pijnenburg, Erik de Graaf Catering, Jumbo Hapers Gilze, Thomas Kock, De Hooikar, Eetcafé D’n Brooy en Melk- en kaasboerderij de Schaepsdyck.

Uit de Brabantse DorpenDerby 2015 had Gilze nog een Zo104 kindervariant tegoed; Zo104-Kids. Op 19 juni was het zover met het thema Mijn-TV. Bedacht en gemaakt door groep 8 van basisschool De Bolster uit Gilze met gasten: Vlogster Femke Jansen van Femkeeej, DreamPunks, Vlogger Makan van DeMakanGames, Cecilia Primo en Luc Bul.
De zomervakantie werd voor de tweede keer ingeluid met de Zo104 zomer picknick; ZoMaar. Op 23 juli, Locatie Verhoven Gilze met gasten: Band Trackless, standup comedian Steven (De Braboneger) Brunswijk en de eigen korte film OPA.

De laatste show met daarin de mooie ontknoping van Robbert en Schorem zit nog vers in het geheugen en we zijn alweer aan de slag voor de eerste show van 2017 met het thema ‘Kampioenen’ op 12 februari. We hopen je net zo te kunnen verrassen als met de voorgaande talkshows. Na een jaar met zoveel bijzondere momenten en enthousiast publiek mag de champagnefles geopend worden, proost!! We willen speciaal het team van Basisschool De Bolster bedanken voor het realiseren van Zo104-Kids, Jan Broers voor vier maal platenkast, Quiz team voor de leuke Gilse Quiz, de Spraakmakers voor de grappige avonturen, de Zo104 sponsors en vrijwilligers die iedere keer willen meedenken met onze ideeën. Het personeel van de Schakel die altijd klaar staan, alle bitterbal- sponsors en natuurlijk jullie.., volle zalen met Zo104 fans.
De redactie van Zo104 wenst jou een spraakmakend 2017. Tot zo, tot snel 🙂

Zo104 wenst je een spraakmakend 2017