Aanvang kaartverkoop zo104

In 2017 gaan een aantal kleine dingen veranderen in de Zo104 talkshow om deze nog vloeiender te laten verlopen. Alle vaste onderdelen blijf je terug zien maar hier en daar schuiven we met het tijdsschema. De kaartverkoop is in dit nieuwe jaar iets anders dan je gewend was. De verkoop start 3 weken voor aanvang van de show (i.p.v. 5 weken).

De kaartverkoop voor de eerstvolgende show (12 feb.) start op zondag 22 januari vanaf 10.00 uur. Net voor die datum is er veel meer van de line-up van onze gasten bekend. Zo kunnen onze fans een betere keuze maken.

Wil je op de hoogte blijven van de Zo104 kaartverkoop en line-up? Schrijf je dan hier in en ontvang een update in je mailbox bij aanvang kaartverkoop.

zo104-talkshow-01_18dec2016
Tot zo, tot 12 februari bij Zo104 in de Schakel 🙂