Bar weer tijdens Zo104 Nieuwjaarsborrel

De vrijwilligers proosten zaterdag 7 januari op het nieuwe jaar met bubbels bij The Banner in de Nieuwstraat en werden verrast met lekker hapjes om daarna aan een barre selfie-tocht te beginnen. De 15 vragen van Jeroen moesten beantwoord worden met en selfie. Hiervoor struinde team 1 en 2 al glibberend door Gilze tot de zon onder ging. Eindpunt; het Speelbos waar het kampvuur al danste in de zachte wind. Gildeslager Pijnenburg had een bijzonder BBQ klaar staan. Een soort ijzeren (hang)tafel met vuurpit in het midden. Op de ijzeren rand kon het vlees en garnalen smakelijk bruin bakken. Jammie! Dank aan The Banner en Gildeslager Pijnenburg voor het lekkers en dank aan Jeroen, René, Marjolein en Theo voor de organisatie van deze nieuwjaars middag/avond. Tot zo, tot 12 februari 🙂

Zo104 nieuwjaarsborrel 2017