Personal trainer Tijmen Hendrickx te gast bij Zo104

Zo104 vindt het leuk dat Tijmen Hendrickx (Gilze) de uitnodiging heeft aangenomen om op zondagmiddag 12 februari 2017 te gast te zijn in de Schakel. Tijmen mag het spits afbijten als gast bij Marjolein en Caroline op de rode Zo104 bank. Het thema is ‘kampioenen’ en Tijmen traint kampioen. Tijmen Hendrickx is personal trainer bij Move by Tijmen. Op straat misschien een onopvallende verschijning, maar in de sportschool sloopt hij als trainer kickbokser Rico Verhoeven om hem zo de beste kans te geven een wedstrijd te winnen. De foto van Vincent Riemersma in de Metro onder de kop ‘Dwerg sloopt reus Rico Verhoeven’ spreekt boekdelen.

Tijmen Hendrickx te gast bij Zo104
Maar Tijmen train niet alleen bekende Nederlanders, ook mensen met een overgewicht of ex-patiënten die een chemo-behandeling achter de rug hebben of een ledemaat moet missen komen naar Tijmen om aan hun conditie te werken. Oefeningen op de mat, waar je train met je eigen lichaamsgewicht, is zijn specialiteit. Tijmen weet altijd het trainingsprogramma persoonlijk af te stellen voor optimaal resultaat. Zijn opleiding volgde Tijmen bij Fontys Hogeschool Tilburg en studeerde in 2011 af als 1e graads Docent Lichamelijke opvoeding, bewegingsagoog, Lichamelijke opvoeding / Sport. Kom luisteren naar zijn spraakmakend verhaal op 12 februari. Tot zo, tot zondag 12 feb.