Badminton talent Sandy van Trier in de Gilse Quiz

Sandy van Trier-Graafmans (Gilze 1986) is verpleegkundige op de maag- darm- leverafdeling van het Amphia ziekenhuis in Breda. Op zondagmiddag 12 februari 2017 staat Sandy bij Zo104 in de Gilse Quiz tegenover John de Vet omdat ze maar liefst 10x clubkampioen is bij Badmintonclub Gilze (BCGilze). Een club die al een dikke 35 jaar bestaat en in onze Gilse sporthal haar thuis heeft. Sandy’s eerste kampioenstitel scoorde ze al op haar 16e. Ook heeft ze in haar goed gevulde prijzenkast 9 gemeente kampioen trofeeën staan in de categorie dames single. Dan zien we daar ook nog eens bekers van club- en gemeentekampioen in de dubbel en mix. Loopvermogen, snelheid en slagvastheid zijn haar sterke troeven. Nu speelt Sandy met vier teamgenoten landelijk competitie in de 3e divisie van de nationale badmintonbond in Nederland. Ze heeft al heel wat aanbiedingen van andere clubs afgeslagen. Niets kan op tegen de gezelligheid van BCGilze aldus Sandy. Een echte Gilse kampioen dus. In de Gilse Quiz mag Sandy laten zien of ze ook slagvaardig is met de knop om als eerste het juiste antwoord te geven.
Tot zo, tot 12 februari bij Zo104 🙂

Sandy van Trier in GilseQuiz