Vers Gils muzikaal talent bij Zo104

Zo104 staat in zijn 13e editie bol van het Gilse talen. Zo starten we met de muziek van Verse Helden Band. En ze nemen maar liefst 3 gast zangeressen mee; Isabelle, Sanne en Renske. Verse Helden Band is de nieuwe muzikale generatie in Gilze met Bjorn Geerts op gitaar, Job van de Veeken op basgitaar, Jelmer Kokx op drums/cajon en Neil Pelkmans op toetsen. Ze brengen een wisselde set vol verrassingen. Tijdens Zo104 worden afwisselend in samenstelling diverse covers met eigen sausje ten gehore gebracht. Daarbij worden subtiele akoestische nummers niet vermeden. Kortom; 100% Gils talent op het Zo104 podium. Leuk om dit jong talent te mogen ontvangen. Tot zo, tot 12 februari bij Zo104 🙂

Verse Helden Band bij Zo104

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s