Aftermovie Zo104 talkshow van 12feb.

Het is na 13 edities een traditie geworden om na afloop van de show de gasten nog even kort te interviewen, maar dan voor de draaiende camera. Ook al was je er niet bij, je krijgt toch een indruk van de show, gasten en thema. Het thema was op 12 feb. ‘Kampioenen’. Dus de redactie zocht en vond lokale en nationale kampioenen.
Deze keer heeft niet onze vaste vrijwilliger maar Floris Clemens Zo104 geholpen bij het monteren van de aftermovie. En dat is erg veel werk om van de grote hoeveelheid filmmateriaal een mooi kort verhaal te maken. Floris, bedankt voor dit mooie werk. Zo net voor carnaval en onder een flinke storm kun je de Zo104 gasten nog en keer zien.

Tot zo, tot de volgende show op 2 april 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s