Paragnost Peter van der Hurk te gast bij Zo104

Peter van der Hurk
Op 2 april 2017 is Peter van der Hurk te gast in de talkshow van Zo104. Peter is helderziend, helderhorend en helder voelend. In 2008 wint Peter het RTL4-programma ‘Het Zesde Zintuig’. Daarna is hij een vaste paragnost bij ‘Het Zesde Zintuig-Plaats Delict’ waar paragnosten, met succes, hun gaven gebruiken om een doorbraak te forceren in cold-cases van de politie. Zijn eigen paranormale shows ‘Dichtbij Tour’ worden druk bezocht mede dankzij het hoog entertainment gehalte. In 2016 krijgt Peter nog een extra erkenning voor zijn werk, met het winnen van de ParaVisie Award ‘Medium van het jaar 2015/2016’. Peter schreef twee boeken, zijn nieuwste boekDe meest gestelde vragen aan een Paragnost’ is al verkrijgbaar in de boekhandel.
Met het Zo104 thema ‘waarheid’ zal dit begrip mede dankzij Peter van der Hurk een totaal andere invulling krijgen. Ben je benieuwd naar zijn spraakmakend verhaal? Kom dan naar de Zo104 talkshow op 2 april in theaterzaal de Schakel van Gilze. Kaartverkoop start morgen 12 maart vanaf 10.00 uur. Tot zo, tot zondag 2 april 🙂