Zit jij in de Gilse Quiz op 2 april?

Alle 340 bezoekers van de Zo104 talkshow op zondag 2 april maken kans kandidaat te zijn in de Gilse Quiz. Je weet wel, dat gezellige onderdeel van de spraakmakende middag. Een mix van interviews, film, muziek en spel. Gewoonlijk zoekt ons quiz-team zorgvuldig twee kandidaten die het dan tegen elkaar opnemen met kennisvragen, doe-vragen of filmvragen. Dat heel Gilze een beetje verslingerd is geraakt aan de quiz is wel duidelijk. Niet voor niets is er in Gilze op 23 september 2017 ‘Gils Kwist’. Dit idee draagt Zo104 een warm hart toe. Daarom geven we alle Gilzenaren een kans om ervaring op te doe in een quiz; Gilse Quiz van Zo104. Dus ben jij de gelukkige met een Zo104 entreekaartjes, dan is de kans groot de je kandidaat bent in de Gilse Quiz. Tot zo, tot 2 april 🙂

De Gilse Quiz