Luister op 2 april naar het verhaal van Joris Kock

Joris Kock is een gepassioneerd marketeer en werkzaam bij PauwR (Digital Marketing and Media Agency) en Your Ad. Met een Fontys Hogeschool Tilburg, Commerciële Economie (2009) op zak start Joris in het digitale communicatie vak. Een vak dat volop in beweging is nu iedereen via tal van kanalen contact kan zoeken, reageren en zijn mening kan ventileren. In dit speelveld zijn zowel individuen als bedrijven op zoek naar elkaar, omgeven door een doolhof aan informatie. We leven in een wereld met 1000 en 1 meningen en evenzoveel waarheden. Moet of mag dat gestuurd worden, kan dat überhaupt wel? Allemaal vragen die passen bij dit spraakmakende onderwerp en het vakgebied van de (online) marketeer. Op zondagmiddag 2 april kun je de antwoorden horen als Joris te gast is bij Zo104 en plaats neemt op de rode sofa. Tot zo, tot 2 april 🙂

Joris Kock