No Bra’ss Band bij Zo104 op zondag 2 april

They are hot, funky and sexy! No Bra’ss is een band vol passie en vuur voor muziek en willen die het liefst tussen het publiek op straat ten gehore brengen. Vier muzikanten van de big-band zochten mede muzikanten om deze droom waar te maken. Nu staan de met 10 man sterk tussen het publiek te genieten. Zelf plakte ze het label ‘dé funky brass band van Nederland!’ En overal waar ze spelen vlammen ze en bouwen een feestje.
No Bra’ss bestaat uit: Michiel Wirken – altsax, Paul Taks – tenorsax, Leo van Mook – trompet, Wouter Poncin – trompet, Hans Jansen – trompet, Wouter van Bavel – trombone, Remco de Bont – trombone, Gregor Roovers – sousafoon, Martijn Timmermans – slagwerk, Jeroen van der Wel – slagwerk.
Op zondagmiddag 2 april mogen ze bij de talkshow Zo104 het dak eraf komen blazen. Dit keer niet op straat maar op het podium van theaterzaal de Schakel in Gilze. Tot zo, tot 2 april 🙂

No Bra'ss Band