De Heer Elektro trakteert bij Zo104

Gilze en omstreken kan al sinds 1994 terecht bij De Heer Elektro voor alle handige apparaten in huis. Van wasmachine tot oven, van TV tot soundbar. En van Led-verlichting tot draadloze speaker. Maar ook voor batterijen en tv-kabels en veel meer accessoires. En gaat er iets stuk? Dan repareert De Heer al dat moois voor je. De Heer Elektro is als erkend elektro technische detailhandel aangesloten bij UNETO VNI. Een betrouwbaar en deskundig adres dus. Want hier staat service hoog in het vaandel. Persoonlijk en professioneel advies zorgen ervoor dat je het best passend product aanschaft. O, ja! Bijna vergeten… De Heer heeft ook frituurpannen. Handig voor als je thuis bitterballen wilt presenteren. Bij Zo104 kun je op zondag 2 april al een bitterbal komen proeven, want De Heer Elektro trakteert op een hemels lekkere bitterbal. Tot zo, tot 2 april 🙂

De Heer Elektro Gilze