Marieke van den Nouweland op de bank bij Zo104

Geen sex and rock-and-roll, wel drugs. Marieke van den Nouweland is professional verslaving verpleegkundige bij Novadic-Kentron. NK is dé expert voor verslavingszorg en verslavingskunde in Brabant. Verslavingsproblemen bestaan uit gebruik en misbruik van (en de verslaving aan) nicotine, alcohol, drugs, slaap- en kalmeringsmiddelen en gokken. De laatste 25 jaar worden er meer mensen met drugsverslaving dan met alcoholverslaving behandeld. Op 17 december zit ze op de rode bank van Zo104, de spraakmakende talkshow van Gilze. Verslavingsproblemen bestaan uit gebruik en misbruik van (en de verslaving aan) nicotine, alcohol, drugs, slaap- en kalmeringsmiddelen en gokken. Marieke weet hoe je van 1 keer uitproberen naar totale afhankelijkheid kunt afglijden. Bij Zo104 vertelt ze over haar werkgebied in een gesprek met Marjolein en Caroline. Tot zo, tot 17 december.

Mieke van den Nouweland

Kaartverkoop op zondag 26 nov. 2017 vanaf 10:00 uur. Entree € 3,50
Lees meer over de andere Zo104 gasten op 17 december.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s