Column door Briene Brienissen op 17 dec 2017

Briene Brienissen sluit Zo104 af op zondag 17 december. Veel Gilzenaren kennen Briene van Café de Tip waar hij het terras terugbracht. Of ken je Briene van zijn fietstocht naar de Noordkaap? Hij haalde samen met Sander geld op voor KWF Kankerbestrijding. Dan ken je hem van CV NieMauwe! Briene  is nu Manager bij Bonheur Horeca Groep en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsonderdelen. Kom luisteren Briene. Koop je kaartje op 26 nov. vanaf 10:00 uur. Tot zo, tot 17 december.

Briene Brienissen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s