TES trakteert op een heerlijke bitterbal

Kees Gijsbrechts van TES trakteert je op een bitterbal bij Zo104. TES is al een aantal jaar een van de vrienden van Zo104 die de vrijwilligers de helpende hand toesteken. Installatiebedrijf TES (www.tesgroep.nl) brengt techniek tot leven! Als full service installatiebedrijf levert ze klantspecifieke oplossingen op het gebied van elektrotechnische installatietechniek. Maar op zondag 17 december legt TES voor heel de theaterzaal de bitterballen in de frituur en geven en rondje. Koop je kaartje op 26 nov. vanaf 10:00 uur. Tot zo, tot 17 december.

Installatiebedrijf TES Tilburg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s