Cindy van Egmond in Zo104 column

De Zo104 column is op 25 februari van inspirator Cindy van Egmond. Cindy is een gedreven mensen mens. Maar Cindy onderneemt ook, vol passie met Herbs&Spices, de Delicatessenwinkel uit Alphen. Daar kookt, bakt, creëert en innoveert ze met pure lokale producten en zuivere ingrediënten. Haar visie is even eenvoudig als briljant: met voeding de kwaliteit van leven verbeteren. Cindy is geen gezondheidsfreak maar gezondheidsgenieter. Kom luisteren naar het inspirerende verhaal van Cindy van Egmond. Tot zo, tot 25 feb.

Cindy van Egmond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s