Zo104 huisband Sowieso

Dit seizoen is de Sowieso de huisband van Zo104. Ze warmen het Zo104 publiek op voor de show en spelen passende nummers voor al de Zo104 gasten. Ze voelen zich al als een vis in het water bij Zo104. Deze zondagmiddag van 25 februari is de dag voor tranentrekker en twisterstorm want we dansen in het duister en op de vulkaan. Kom genieten van muziek, interviews, quiz, humor en sterke verhalen. Kom 25 februari naar theaterzaal de Schakel en geniet van het spraakmakende Zo104. De laatste kaarten zijn nog te koop. Tot zo, tot snel 🙂

Sowieso music

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s