Astrid en FSD Gilze trakteert op een bitterbal

Dansen is haar lust en leven, niet op de voorgrond maar als drijvende kracht achter FSD Gilze (Free style dancing. http://fsd-gilze.nl). Astrid is trots op al haar dansers die de show stelen tijdens wedstrijden en optredens. Keer op keer trakteert FSD Gilze het publiek op een verrassende dans-act in uiteenlopende stijlen. Op zondagmiddag 25 februari trakteert FSD Gilze weer, nu bij Zo104. Niet op showdance, jazz, afro, salsa, hiphop, disco, urban, modern of dancehall maar op een heerlijke ambachtelijke bitterbal. Wil je komen genieten van FSD Gilze? Kom dan maar Free Style Dancing Dansshow Schakel 7 april 2018.

Astrid van Loon FSD Gilze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s