Koop nu je Zo104 kaartje voor zondagmiddag 15 april

Om 14.30 uur is theaterzaal de Schakel weer omgetoverd tot een gezellige studio voor de talkshow van Zo104. Voor slechts € 3,50 krijg je een wervelend programma voorgeschoteld. De gastenlijst met; brandweerman Ruud Peijs, wingsuit-man Fokke van der Werf en columnist Jan de Jong staat garant voor een spraakmakende middag. Kom je ook op zondag 15 april? Er zijn nog kaarten te koop op Zo104.com/tickets.

Natuurlijk ook bij Zo104; De Spraakmakers met deze keer een bijzondere aflevering, Jan Broers die zijn platenkast opent en er voor jou de mooiste muziek uit tovert en een tip van Rashied (de Gilse naaiturk). De afsluiter is Jan de Jong met een kort verhaal zoals Jan dat alleen kan. Natuurlijk speel je samen met heel de zaal mee in de Gilse Quiz. Zo104 wordt muzikaal ondersteund door de huisband Sowieso uit Alphen die voor elke gast een passend nummer klaar heeft staan.
Nagenieten kun je tijdens de drukbezochte afterparty in de foyer van de Schakel. We ontvangen je graag op 15 april bij Zo104. Tot zo, tot in de Schakel.

Zo104 gasten 15 apr 2018