Line-up ZoMaar 2018

De zomerpicknick ZoMaar 2018 (gratis entree) heeft een kleine verrassende line-up. Om 21.30 uur neemt de band Sowieso je mee op een summertrip. Ook woordkunstenaar en rapper Kymer McGyver (Gilze, Canada) staat live on stage bij ZoMaar met zijn beats, rhymes en scratches. De afsluiter bij ZoMaar 2018 is niemand minder dan cabaretier Benjamin van der Velden. Met zijn 27 jaar heeft hij al een scherp oog voor opvallend menselijk gedrag. Start je vakantie ook bij ZoMaar. Tot zo, tot 7 juli bij ZoMaar 🙂

Lees meer op zo104.com/zomaar-2018/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s