Klaus Koch te gast bij Zo104

Op zondagmiddag 25 november is senior rechter dhr. mr. N.C.M. Koch te gast bij Zo104. Klaus Koch (Gilze) is advocaat en procureur geweest en vanaf 2014 rechter aan de rechtbank Zeeland-West-Brabant. We leven in een dynamische tijd, waar alle regels en wetten op de proef gesteld worden. Hoe werkt het Nederlandse- en Europese rechtssysteem voor ons in een grenzeloze wereld? Marjolein en Caroline hebben de juiste vragen voor Klaus. Tot zo, tot 25 november in de Schakel van Gilze. Koop hier je kaartje.

Rechter Klaus Koch bij Zo104

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s