Kees Aarts te gast bij Zo104 op 24 maart

Zondag 24 maart is Kees Aarts te gast bij Zo104 met zijn verhaal. Kees heeft iets met eiwitten. Die eiwitten vormen samen met koolhydraten en vetten de belangrijkste voedingsstoffen voor mens en dier. Maar in plaats van deze in zuivel, vlees of bonen te zoeken wendt Kees zich tot de ‘zwarte soldaatvlieg’. De daaruit gewonnen eiwitten kunnen in voeding verwerkt worden. Zo werkt zijn bedrijf Protix Biosystems aan een oplossing om aan de steeds grotere vraag van eiwitten te voldoen met minimale belasting voor de natuur. Protix Biosystems is een jong innovatief bedrijf met een idee dat haaks staat op de huidige manier van voedselproductie. Hun frisse kijk verstoord de markt. Meer horen? Kom luisteren op zondagmiddag 24 maart in de Schakel van Gilze. Tot zo, tot 24 maart 🙂

Kees Aarts