Walter de Vet stemt af

Walter de Vet is te gast bij Zo104 op 24 maart 2019. Walter is Director Global Technology bij INEOS Styrolution Netherlands. Veel mensen in Gilze en omgeving kennen hem van zijn bijdrage aan de gemeente politiek of misschien van tafeltennis of het wielrennen. Op zondagmiddag 24 maart heeft Walter de vrije hand om invulling te geven aan de Zo104 column. Met het thema ‘stoorzender’ zijn we benieuwd op welke zender Water afstemt. Kom ook luisteren! Tot zo, tot 24 maart 🙂

Walter de Vet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s