Wouter Monden bij ZoMaar op 6 juli

Stand up comedian Wouter Monden is op 6 juli te gast bij de zomeravond pick-nick ZoMaar. De stijl van Wouter Monden is het beste te vergelijken met de stijl van Wouter Monden. Toegankelijk, scherp, hard en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter won de Culture Comedy Award, was te zijn bij RTL 4’s The Comedy Factory en is wekelijks te horen op Q-Music.
Met zijn solovoorstelling ‘Zomaar’ (wat een toeval) speelt hij nu in Nederlandse theaters. In september doet hij ook De Boodschap in Rijen aan.

Als stand up comedian is hij regelmatig te zien bij o.a. het Comedy Cafe Amsterdam en Het Comedyhuis in Utrecht. Ook was hij meerdere keren te gast op ets Utrecht International Comedy Festival. Daarnaast hij is de vaste publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach, Makkelijk Scoren en Padoem Patsss.
Tot zo, tot 6 juli bij ZoMaar in Gilze 🙂

KikaHelp Kika, help Wouter
We zijn erg blij dat Wouter te gast is bij ZoMaar. Buiten grappig zijn heeft Wouter ook een serieuze kant. Hij zet zich in voor Kika (stichting kinderen kanker vrij). Hiervoor liep Wouter Monden in 2018 al de New York Marathon. Help Kika!
Zo kun jij ook helpen:

https://www.runforkikamarathon.nl/wouter-monden-team-monden