Ries Doms bij Zo104

Op 15 maart mag Ries Doms als eerst plaatsnemen op de rode bank van Zo104. Ries is een muzikaal beest en drummer van The Kik. Een band die de tijd van the Beatles ademt. De vader van Ries ontdekte zijn interesse in slagwerk en kocht voor zijn 4e verjaardag een snaredrum. Vanaf zijn zevende jaar mocht hij eindelijk naar de muziekschool. Toen Ries 8 jaar was zag hij een optreden van Han Bennink. Toen wist Ries het zeker; hij wilde een podiumartiest worden.

Ries Doms

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s