Stem Gilze tot winnaar op 12 dec. in de DorpenDerby finale

Kijk naar de live uitzending van de DorpenDerbyfinale op 12 december vanaf 20.00 uur

De stemrond voor de Dorpen Derby is vandaag 7 december gesloten. De 9 dorpen waaronder Gilze wachten in spanning op de uitslag. De vakjury zal op zaterdagavond 12 december om 20.00 uur in een live programma bij Omroep Brabant de uitslag bekent maken. De 3 dorpen met de meeste stemmen gaan direct door naar de eindfinaleronde. In die eindronde, die je live kunt volgen, kan de kijker via SMS-stem of bellen de winnaar kiezen.
Dus ben je fan van Gilze die met Zo104 meedoen in de Derby strijd? Laad je telefoon op en kijk dan naar de live Derbyfinale vanaf 20.00 uur. Als Gilze in de finale zit, SMS je dan suf. Je mag onbeperkt SMS-en 🙂

Samen kijken is leuker

Op de kerstmarkt bij The Banner aan de Nieuwstraat kun je na afloop van die gezellige kerstmark direct aanschuiven in de TV hoek. Onder genot van een drankje kijk je met vrienden naar de live finale. Rond de klok van middernacht arriveerd de Derbybus met de vrijwilligers bij The Banner voor een afterparty met de fans. Misschien wel als een van de winnaars. Tot zo, tot 12 december op TV 🙂

De Dorpen Derby aflevering van 21 november met de Zo104 show.

Gezellige ZoMaar in beeld


De uitzending van 3 oktober met de zomer picknick ZoMaar uit Gilze. Heel de uitzending op http://www.omroepbrabant.nl/?epg/12915612/De+Brabantse+Dorpen+Derby.aspx

 

Wordt Gilze de winnaar van de Brabantse Dorpen Derby 2015?
Uit maar liefst 92 aanmeldingen zijn 9 finalisten gekozen, waaronder Gilze met Zo104. Zo104 wil nu natuurlijk graag ook zo hoog mogelijke eindigen, liefst op de eerste plaats!

Zo104,  een spraakmakende zondagmiddag
Met 25 vrijwilligers maakt Zo104  4x per jaar een spraakmakende live talkshow in de Schakel, vol muziek, documentaires, filmpjes, interessante gasten, verhalen en humor. Plaatselijk talent op het podium. Een verassende zondagmiddag in een volle Schakel. Dat is Zo104.

Maar we doen meer.  Speciaal voor de Dorpen Derby bedacht Zo104 de Zomereditie ZoMaar. Een zomeravond picknick op een weiland met live muziek, verhalen en humor, toegang gratis. Er is ook al een start gemaakt voor een special Kids-Zo104, gemaakt door kinderen van de basisschool. En als we in de prijzen vallen gaan we nog veel meer spraakmakende activiteiten bedenken voor Gilze!

De Dorpen Derby op TV
De Brabantse Dorpen Derby is elke zaterdag op Omroep Brabant te volgen. De uitzendingen beginnen op zaterdag om 19.00 uur en worden ieder uur herhaald, ook op zondag. Gilze komt in beeld op zaterdag 31 oktober, op zaterdag 21 november en tijdens de finale op 12 december. Kijken dus!

Was je nog nooit bezoeker van een Zo104 show en ben je nieuwsgierig geworden?
Of was je er wel bij en wil je nog nagenieten? Ga dan naar onderstaande links. Veel plezier.

Bekijk ons op:                  https://www.youtube.com/channel/UCYlhoL31xOatOncV5l6ZM2g
Word fan op:                    https://www.facebook.com/zo.honderdenvier
Volg ons op:                      https://twitter.com/

stem op Gilze Zo104

Stem ook op Gilze!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s