Show 12 feb 2017

Zo104 talkshow bomvol kampioenen op 12 februari

Kampioen, je kunt het overal in zijn. Van darten tot ‘kampioen geduld’ zoals vele moeders. Kampioenen hebben niet altijd bekers en medailles op de schoorsteenmantel staan. Denk maar aan die kampioenen ‘tegen de wind in fietsen’ om zo iedere dag op tijd op school te arriveren.

Line-up Zo104 12 feb2017

De talkshow van Zo104 12 februari 2017 zit ook bomvol kampioenen. Te beginnen met de muziek van Verse Helden Band. En ze nemen maar liefst 3 gast zangeressen mee; Isabelle, Sanne en Renske. Ze brengen een wisselde set vol verrassingen. Leuk om dit jong Gilse talent te mogen ontvangen bij Zo104.

Op de rode bank mag Tijmen Hendrickx (Gilze) plaats nemen. Tijmen Hendrickx is personal trainer bij Move by Tijmen. In het sportlokaal laat hij als trainer van o.a. kickbokser Rico Verhoeven zijn cliënten het snot voor de ogen zien. Tijmen kan je als professional alles vertellen over conditie, techniek, gezondheid en kracht. Een mooi onderwerp aan het begin van dit jaar.

De Gilse Quiz heeft maar liefst 2 kampioenen weten te strikken voor het gezellige vragenspel. Sandy van Trier-Graafmans (Gilze 1986), verpleegkundige bij het Amphia ziekenhuis in Breda en maar liefst 10x clubkampioen is bij ‘Badmintonclub Gilze’ (BCGilze). Buiten deze bekers staat haar prijzen kast vol met andere prachtige prijzen. Sandy neemt het op tegen John de Vet (Gilze 1958), negenvoudig clubkampioen van Tafeltennisvereniging ‘De Batswingers’. Zijn laatste clubtitel behaalde hij in 2016. Nu is John vooral trainer en heeft hiervoor zijn TT3 diploma behaald. Naast clubtrainer bij De Batswingers in Gilze is John ook hoofdtrainer bij ‘Die Meede’ in Made en organiseert twee grote toernooien per jaar met internationale spelers. Twee quizkandidaten in de Gilse Quiz die altijd willen winnen, dat gaat spannend worden op 12 februari!

De laatste gast in de talkshow van Zo104 is niemand minder dat Sander Schaepman. Misschien ken je Sander Schaepman wel van het TV-programma Hunted waar de 12 deelnemers drie weken lang uit handen van een speciale opsporingsdienst moet blijven. Sander mag je gerust kampioen opsporen noemen. Sander Schaepman was 25 jaar lang commissaris van de politie. Sander was hoofd van de rechercheafdelingen en kernteams belast met opsporingen en observaties. In die tijd heeft hij veel ervaring op gedaan met betrekking tot recherchewerk en veiligheid. Die ervaring gebruikt hij nu in zijn eigen bedrijf wat zich bezig houd met veiligheid en training. Hij komt ons bijpraten over zijn boeiend en zeer actueel vakgebied.

Afsluiter van zondag 12 februari is Rolph Dols, wethouder gemeente Gilze en Rijen. Rolph komt uit Sittard en woon al jaren in Rijen. Met een economische opleiding en werkgevers als UWV WERKbedrijf waar hij Marketing Manager was zet Rolph zich nu in voor onze gemeente. Het thema van 12 februari zit sportman Rolph als gegoten. We zijn benieuwd naar zijn 5 minuten column.

De Spraakmakers van Zo104 en Jan Broers met zijn platenkast zijn weer druk aan de slag voor hun 13e aflevering. De kaartverkoop start via het ticketsysteem van de Schakel op zondagochtend 22 januari vanaf 10.00 uur. Marjolein en Caroline heten je van harte welkom op zondagmiddag 12 februari (14.30 uur) op huisnummer 104 aan de Kerkstraat van Gilze.

Tot zo, tot zondag op nummer 104.