Show 15 apr 2018

Thema Hoogvlieger bij Zo104 op 15 april
Op zondagmiddag 15 april staat het toestel van Zo104 klaar bij gate van De Schakel voor vertrek naar een nog onbekende bestemming. Instappen kun je om 14.30 uur, houd je kaartje bij de hand en laat je handbagage thuis. Laat je tijdens deze vlucht meenemen naar verrassende plaatsen en boeiende verhalen. In deze laatste show van het seizoen 2017-2018 dus ruim baan voor bijzonder talent en mooie spraakmakende verhalen. De kaartverkoop start op zondag 25 maart vanaf 10.00 uur. Ga naar: Zo104.com/tickets/ en koop online je ticket voor slechts € 3,50.

Brandweerman Ruud Peijs
Ruud Peijs is brandweerman bij onze eigen (vrijwillige) brandweer in Gilze. Dat de brandweer veel meer doet als brandjes blussen en katten uit de boom halen gaan we horen van Ruud. Het is een heftig beroep wat ook nog eens veel technische kennis vereist.
Ruud Peijs

Fokke van der Werf
Op 15 april is Fokke van der Werf te gast bij Zo104. Fokke is een echte hoogvlieger. Met behulp van een speciale overall (wingsuit) vliegt Fokke door de lucht. De wingsuitvlucht eindigt met het openen van de parachute. Hier willen we natuurlijk alles van weten.
Fokke van der Werf

Jan de Jong
Leraar Nederlandse literatuur en columnist Jan de Jong behoefd bijna geen introductie meer bij de fans van Zo104. Op zondagmiddag 15 april staat hij in theaterzaal de Schakel op het podium als afsluiter van de populaire talkshow. De microfoon is voor Jan om dan de zaal te boeien met zijn spraakmakende column.
Jan de Jong

Muziek bij Zo104
Hier spreekt uw piloot vanuit de cockpit; ‘de band Sowieso heeft weer een passende set muziek klaar staan voor jou’. Allemaal nummers die een link hebben met hoogvliegers. En voor elke gast een passen nummer als dank.
Band Sowieso

Gilse Quiz
Bij Zo104 speelt de hele zaal mee in de leuke Gilse Quiz. Makkelijke en moeilijke vragen wisselen elkaar af. Verrassende filmpjes, weetjes of puzzels, de Gilse Quiz zit er vol mee op 15 april. Voor de winnaar en plaatsje op de wall-of-fame. Speel mee op 15 april.

De Gilse Quiz
Jan’s Platenkast

Even achteruit zitten tijdens Jan’s Platenkast en genieten van muziek. Jan Broers neemt je op 15 april mee in de muziekwereld van de hoogvliegers. Je vraagt je misschien af of Steve Miller ook in de Platenkast zit? Je hoort en ziet het op zondagmiddag 15 april in de Schakel van Gilze.
Jan's Platenkast

De Spraakmakers
Dat de Spraakmakers geen lieverdjes zijn weten we. Ze halen graag kattenkwaad uit. Maar in hun avonturen zit altijd wel een leerzaam element. Daarom kijken veel mensen graag naar de Spraakmakers in de Zo104 talkshow of op Youtube waar al hun streken terug te zien zijn. Of ze op 15 april hun vleugels uitslaan houd dit drietal nog even geheim. Kom kijken op 15 april om 14.30 uur in theaterzaal de Schakel.
De Spraakmakers

We starten om 14.30 uur. Tot zo, tot zondagmiddag 15 april.