Show 20 dec 2015

Menukaart Zo104 20-12-2015De achtste (uitverkochte) editie Zo104 show. Thema: Media. Aanvang 14.30 uur de Schakel Gilze.

Net voor de kerst van 2015 kun je nog genieten van een spraakmakende Zo104 show in theaterzaal de Schakel. Wij zijn eruit en hebben onze menukaart al klaar staan. Vol met talent met een boeiend verhaal. Zoals inmiddels traditie start Zo104 met muziek om klokslag 14.30 uur.

Simone met band bij Zo104 op zondagmiddag 20 december
In de agenda van Simone staat: 20 december muzikale preview van het theaterprogramma “Puur!” in Cultureel Centrum De Schakel te Gilze tijdens het spraakmakende zondagmiddagprogramma ZO104.
Simone (uit Eersel) hield zich van kinds af aan al bezig met muziek. Geïnspireerd door zangeres Marie‑Cécile Moerdijk begon ze rond haar zestiende haar stem te ontdekken en te ontwikkelen. Op haar negentiende startte ze als zangeres in een Diner Theatershow. Hierna besloot ze zich te gaan richten op een solocarrière. Meer op www.simonezingt.nl

Creatief Rens Quirijnen over reclame en media
Rens Quirijnen (Gilze) is Jr Creative bij Etcetera Amsterdam. Na zijn opleiding aan Willem de Kooning Academie (Rotterdam) werkte Rens bij reclamebureaus als FHV.BBDO en Being There. Samen met zijn teamgenoot Bjorn van den Hout bedenken ze spraakmakende reclames voor de klanten van Etcetera. Ook is Rens in de Jongen Honden wedstrijd als een van de veel belovende talenten naar het reclamefestival in Cannes gestuurd. Rens mag bij Zo104 op 20 december als eerste op de bank en wij zijn erg nieuwsgierig hoe je reclame bedenkt die blijft hangen.

Gilse Quiz met Frans Verheijen en Nico Baay
In de Gilse Quiz deze keer twee talenten in presenteren. Frans Verheijen en Nico Baay. Veel Gilse evenementen hebben Frans en Nico al aan elkaar gesproken. En podiumvrees is voor ze onbekend. Maar hoe gaan Frans en Nico zich deze keer presenteren in de enige echte Gilse Quiz? Zondagmiddag 20 december gaan ze aan de bak voor de trofee bij Zo104.

Onze hoofdgast in de show op zondagmiddag 20 december is Alco de Jong (Chaam). Alco is VP Country Manager Discovery Networks Benelux.
“Bigger, better, stronger.” Het motto van Discovery Networks klinkt wel erg Amerikaans, erkent ook Alco de Jong, maar is daarom niet minder waar. Al 25 jaar lang is het in (natuur)documentaires en andere wetenschappelijke programma’s gespecialiseerde zenderbedrijf niet alleen een begrip, maar ook nog steeds erg ambitieus. En Nederland loopt daarin voorop. Bron: broadcastmagazine.nl

Hille van der Kaa, hoofdredacteur BN DeStem
Met ‘media’ als thema bij Zo104 mag de krant mag niet ontbreken. We sluiten de show dan ook af met een zwaargewicht in de regionale krantenwereld. Hille Van der Kaa (36) is de eerste vrouwelijke hoofdredacteur bij BN DeStem is sinds haar 18e is Hille journalistiek actief. Ze runt het lectoraat Media aan de Fontys Hogeschool en werkt als onderzoeker en docent Data Journalism  aan de Universiteit van Tilburg. Momenteel doet ze tevens promotieonderzoek naar de invloed van moderne technologie op het vertellen van verhalen. Haar droom om ooit aan het roer te staan van een prachtige Brabantse titel is uitgekomen. Haar doel is de journalistiek verder brengen in deze dynamische tijd. Op zondagmiddag 20 december mag Hille afsluiten met een spraakmakende column in de sfeervolle theaterzaal de Schakel.