Show 21 feb 2016

thema mode bij Zo104 21-2-2016Op 21 februari 2016 is voor de negende keer de theaterzaal van de Schakel in Gilze gereserveerd voor de Zo104 show. Deze keer kozen we voor het thema ‘mode’. Mode bepaalt wat we doen of juist niet doen, leuk vinden, dragen en eigentijds vinden. Kortom, een mooi breed onderwerp voor een spraakmakende zondagmiddag. De kaartverkoop voor deze show start op zondagnacht 17 januari vanaf 24.00 uur. 

Zo104 kijk met jou naar mode.

Met mode als thema start de Zo104 show zondagmiddag 21 februari om 14.30 uur in de Schakel van Gilze. Ook deze keer hebben we in het snel uitverkocht programma een spraakmakende line-up voor je. Na een half uur mooie muziek van Simone van den Eertwegh en band mag Floor Kolen als eerste plaats nemen op de rode Zo104 bank bij Marjolein en Caroline.
Floor Kolen (1988) studeerde aan het Theresia Lyceum Tilburg en koos daarna voor mode. Zo kon starten aan het Amsterdam Fashion Institute. Na een stage bij Bernhard Willhelm in Parijs lukte het Floor om op te vallen met haar examenwerk. Het Parool: ‘het ontwerp van Floor Kolen blijft op het netvlies plakken’. Ook ontving Floor de ‘Alice in Wonderland award’ met haar collectie: Who Silences His Fool Dies Voiceless. Hoe haar carrière verder is verlopen hoor je zondagmiddag.

Jan's Platenkast, De Spraakmakers, De Gilse Quiz en een mode show

Jan’s Platenkast, De Spraakmakers, De Gilse Quiz en een mode show

De Spraakmakers van Zo104 duiken in de mode. Wat ze brengen is altijd een verrassing. In de Gilze Quiz nemen twee Gilse kappers het tegen elkaar op. Sybilla de Jong (Sybil Hairservice)en Mariëlle de Jong (Dot kappers). Wie het best geknipt is voor een quiz weten we op het einde van de zondagmiddag.
Jan’s Platenkast is de vaste rubriek waar veel Zo104 fans naar uitkijken en sinds kort (net als de Spraakmakers) ook te zien bij de lokale tv zender Hallo Gilze Rijen.

Als hoofdgast presenteert Zo104 Janneke van Opstal.  Janneke is fotomodel en reist heel Europa af voor foto shoots. Als impulsief meisje wilde ze het liefst vrij zijn. Mode en make-up was niet haar ding. Grote toekomstplannen waren er niet, behalve reizen en lol hebben. Tijdens een baantje in de horeca, ontmoet Janneke een collega die naast haar baantje in de kroeg ook modellenwerk doet als plus-model. Na een modellenwedstrijd kon Janneke ook starten als model. Zondagmiddag hoor je haar verhaal op de bank bij Zo104.

De afsluiting wordt gedaan door Dirk Terpstra met de column. Dirk is naast advocaat ook eigenaar van Modicash.  Modicash is juridische dienstverlener en incassospecialist voor de modebranche. Een van zijn ‘hobby’s’ is het modemerk JumperFabriken.

Tot zo, tot zondagmiddag 21 feb. 14.30 uur in de Schakel 🙂

Zo104-gasten-21feb2016 Zo104-gasten2-21feb2016