Show 22 okt 2017

Powervrouw

Talkshow nummer 15 draagt het thema Powervrouw. Datum: zondagmiddag 22 oktober. Locatie: theaterzaal de Schakel Gilze. Kaartverkoop start op 1 oktober 10.00 uur.
Dit is de line-up:

Krachtpatser Katharina
Katharina Bråten (Personal Trainer) is op 22 oktober te gast bij Zo104. Haar passie is trainen en gezond leven. Katharina haalt het optimale uit haar lichaam en geest. Ook helpt ze anderen om dit doel te bereiken (Stay Fit By Katharina). Ze organiseert bootcamps, geeft advies bij je crossfit training en weet alles over gezond eten.  Katharina is een echt buitenmens en haalt veel energie uit de natuur. Ze is geboren in Noorwegen en woont al een tijd in Gilze. Kom op 22 oktober haar sterke kant ontdekken in de talkshow van Zo104. Theaterzaal de Schakel Gilze.

Vechtjas Dominique
Dominique Schreinemachers is helikopterpiloot bij de Nederlandse defensie. Regelmatig gaat ze op missie in het buitenland. Gevaar kan daar op elke hoek op de loer liggen en Dominique heeft dat aan den lijve ondervonden. Als Dominique weer thuis is in ons eigen veilig Nederland, beseft ze pas echt hoe goed en veilig dit kikkerlandje is. “Ik vind het belangrijk dat we met iedereen op deze wereld ervoor zorgen dat mensen veilig kunnen wonen, werken en leven.” Op 22 oktober is Dominique Schreinemachers te gast bij de talkshow van Zo104. Ontmoet Dominique, een nuchtere Brabantse meid, die vecht voor jouw vrijheid.

Duizendpoot Lieke
Lieke Akkermans staat op 22 oktober in de talkshow van Zo104. Lieke is mede-oprichtster van ‘Juli Ontwerpburo’, maar ook moeder van drie kinderen en gek op muziek en bootcamp. Het Zo104 thema van show nummer 15 is ‘powervrouw’ en Lieke is daar de bedenkster van. Ze weet als geen ander hoe je als vrouw je werk, gezin en hobby’s moet laten balanceren. Kom luisteren naar een goed verhaal van Lieke.

Huisband Sowieso
Bij Zo104 is er altijd live muziek. Op 22 oktober 14.30 uur staat de band Sowieso-music voor je klaar en tikt af om je te verwelkomen in de zaal. Sowieso (John de Wit, Wilfried Baeten, Tim Wetzel en Martijn Mathijssen) is een Nederpop coverband en spelen stoere rock tot kleine ballades in het Nederlands of Engels. Een feestje bouwen is de kracht van Sowieso. Ze speelden al in de Effenaar (Eindhoven) en de MEZZ (Breda). Nu staan ze in Gilze bij Zo104! Kom op tijd in de zaal om dit feestje niet te missen.

Rock bitches van Jan
In het nieuwe seizoen ook weer een Jan’s Platenkast waarin Jan Broers je meeneemt in de prachtige verhalen achter de muziek. Welke rock bitches heeft Jan in de kast staan voor ons? Koop op 1 oktober je kaartje voor de Zo104 talkshow en laat je verrassen door dit spraakmakende programma en geniet van Jan’s Platenkast.

Alles uit de kast bij de Spraakmakers
Hoe gaan de Spraakmakers van Zo104 zich stand houden tussen al die powervrouwen in de talkshow van 22 oktober? Marcel, Bas en Maarten hebben voor hetere vuren gestaan en we vertrouwen erop dat ze deze keer alles uit de kast trekken. Wat ze eruit trekken is altijd een verrassing. Kom het zelf zien in de mini-docu van de Spraakmakers bij Zo104 in de theaterzaal van Gilze.

Nieuw in de show
Zo104 sluit deze show af met een nieuw item. Wat dit is zie je op 22 oktober in de theaterzaal de Schakel van Gilze.
Voor slechts € 3,50 heb je een kaartje. Kaartverkoop op 1 oktober vanaf 10.00 uur. Let op de verkoop gaat snel! We starten op deze zondagmiddag zoals gebruikelijk om 14.30 uur.