Show 23 feb 2014

Line-up Show 23 februari 2014

Zo104 presenteert de band Death Rabbit & Fortuned Foxes die zorgdragen voor de muziek op deze zondagmiddag.
Als eerste op de rode sofa bij Marjolein en Caroline: filmmaker Jochem de Vet. Dit jonge talent uit Gilze komt vertellen over zijn vak als filmmaker en hoe hij daar per toeval in terecht is gekomen.

Met de Spraakmakers gaan we op pad want die hebben vernomen dat er nieuws is over de aanstaande carnavals optocht in Gilze. Na een intermezzo van Death Rabbit & Fortuned Foxes is het de beurt aan de Gilse Quiz. Joan Hapers van de C1000 in Gilze strijd tegen zijn zoon Kiske Hapers supermarktmanager van Jumbo in Rijen.
Tijdens de Bitterbal Sponsor Show kun je genieten van een bitterbal en live muziek van de huisband.

De rode sofa van Marjolein staat nu klaar voor de hoofdgast van vanmiddag: Joris van de Kerkhof. Hij is programmamaker, NOS reporter, Radio1 verslaggever en schrijver. Genoeg dus voor een spraakmakend interview.

Vast in de Zo104 talkshow is de mini docu Jan’s Platenkast waarin Jan ons vertelt over muziek en op de proppen komt met uniek materiaal.

Jan de Jong is te horen in de live Column van Zo104 en mag de middag afsluiten. Maar niet voordat de jongens van de Plastuit hun commentaar op de show hebben gegeven.

Na afloop van de Zo104 show ben je welkom in de foyer van de Schakel voor een afterparty waar je onze gasten kunt ontmoeten.

JorisvandeKerkhof

Joris van de Kerkhof VRT-correspondent wint Nederlandse award

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s