Show 23 okt 2016

Taal staat centraal bij Zo104 op 23 oktober 2016

Op zondagmiddag 23 oktober gaat voor de 11e keer de talkshow van Zo104 van start. Een nieuw seizoen met wederom vier spraakmakende talkshows waarvan de eerste show het thema TAAL draagt. We spreken dan allemaal wel ‘ons s’moeders toal’, maar taal is veel meer dan het gesproken woord. Denk maar eens aan lichaamstaal, gebarentaal, straattaal of beeldtaal. Taal is op veel meer plaatsen om ons heen. In een foto bijvoorbeeld, die zegt immers meer als 1000 woorden, of in een gelaatsuitdrukking of juist een korte stilte in een gesprek. In een reclameposter of in een ferme handdruk met een schouderklop. Je kunt op vele manieren een idee of bericht overbrengen. Juist die breedte van het thema zoekt Zo104 in zijn gasten.
Dus op zondagmiddag 23 oktober staan om 14.30 uur onze gasten voor je klaar en zit de film van de Spraakmakers en Jan’s Platenkast weer in de projector. Maar ook de Gilse Quiz mag niet ontbreken in dit nieuwe seizoen. Een leuk informeel spelletje wat op ludieke wijze de kennis test van zijn quizkandidaten. Het quizteam weet altijd weer met leuke vragen en opdrachten voor de dag te komen. En het blijft spannend tot aan het einde. Op onze ‘Zo104 Wall-of-Fame’ zie je welke kandidaten het tegen elkaar hebben opgenomen.

Op de Zo104 menukaart van de 11e editie staan gasten als: McGyver, De Spraakmakers, Band Shoulders of Giants, De Gilse Quiz met Hilde van Opstal en Eric Graafmans, Jan Vermeulen, Jan’s Platenkast en als afsluiter Jan de Jong.

Zo104 kaartverkoop
Het tijdstip van de Zo104 kaartverkoop is in het ticketsysteem van De Schakel aangepast van 24.00 uur naar 10.00 uur. https://zo104.com/direct-zo104-tickets Kun je voortaan op zondagmorgen met een kopje koffie in de hand je kaartjes kopen voor de Zo104 shows. Op zondagmiddag 18 september start de eerste kaartverkoop dus vanaf 10.00 uur in de ochtend. Wil je de kaartverkoop nooit meer mislopen? Schrijf je in op: Zo104.com/zo104-nieuws-in-je-mailbox. En je ontvangt ruim op tijd een bericht in je mailbox als de Zo104 kaartverkoop start. Vele slimme fans gingen je al voor.

Tot zo, tot zondagmiddag 23 oktober