Show 24 mrt 2019

Op 24 maart nodigt Zo104 gasten uit die tegen de stroom in durven gaan, echte stoorzenders.

Kees Aarts
Zondag 24 maart is Kees Aarts (founder Protix Biosystems) te gast bij Zo104 met zijn verhaal. Kees heeft iets met eiwitten. Die eiwitten vormen samen met koolhydraten en vetten de belangrijkste voedingsstoffen voor mens en dier. Maar in plaats van deze in zuivel, vlees of bonen te zoeken wendt Kees zich tot de ‘zwarte soldaatvlieg’. De daaruit gewonnen eiwitten kunnen in voeding verwerkt worden.

Walter de Vet
Walter de Vet is te gast bij Zo104 op 24 maart 2019. Walter is Director Global Technology bij INEOS Styrolution Netherlands. Veel mensen in Gilze en omgeving kennen hem van zijn bijdrage aan de gemeente politiek. Hij ontvangt de microfoon en mag zijn verhaal doen.

Rasti Rostelli
Rasti Rostelli (hypnotiseur) merkte al op jonge leeftijd dat hij zich onderscheidde van anderen kinderen. Beelden in zijn gedachten werden werkelijkheid. Nu laat hij bij zijn shows en demonstraties de kracht van hypnose zien.

Spraakmakers en Jan’s Platenkast
Vast onderdeel van de Zo104 talkshow zijn de korte avonturen van De Spraakmakers en Jan’s Platenkast. Dit keer nemen ze de thema ‘stoorzender’ bij de hoorns.

GilseQuiz
Kom je genieten van de Zo104 show dan speel je met de hele zaal mee in de Gilze Quiz.

Zo104 op 24 maart 2019