Show 25 feb 2018

Zo104 Thema: Depressie
Zondagmiddag 25 februari ben je welkom in de theaterzaal van de Schakel (Gilze NB) voor de Zo104 talkshow. Kaartverkoop start op zondagochtend 4 feb. vanaf 10.00 uur (Zo104.com/tickets/). Show nummer 17 draagt het thema ‘Depressie’. Een onderwerp wat opvallend in het nieuws is. Bij Zo104 geen blue sunday, geen windkracht 12, maar een spraakmakende, sprankelende talkshow vol boeiende gasten. Informatief, speels en humoristisch. Koop je kaartjes en kom genieten. Tot zo, tot zondag 25 februari op huisnummer 104.

Gast Mariëlle de Vries
Mariëlle de Vries- Verschoor (1977) is personal shopper. Het leven ging haar voor de wind totdat een depressie haar overviel. Nu helpt ze als ervaringsdeskundige lotgenoten zodat ze meer inzicht krijgen in hun psychische aandoening. Mariëlle is erg blij dat er meer aandacht is voor depressie zoals het Depressiegala van 15 januari jongstleden. Ook de overheid, die depressies bij jonge mensen ziet toenemen, startte een bewustzijn campagne op Postbus51. Op zondag 25 februari is Mariëlle te gast bij Zo104 en vertelt over haar ervaringen en hoe je uit het donker kunt stappen.

Marielle de Vries

Storm chaser Paul Begijn
Zo104 gast Paul Begijn (boswachter en stormjager) is een echt buitenmens en niet alleen bij mooi weer. Ook bij windkracht 8 is hij buiten te vinden. De ideale mogelijkheid om flink uit te waaien, zegt Paul. Paul Begijn zet zich in voor Natuurmonumenten. De natuur in Nederland is enorm divers maar heeft wel aandacht nodig, zeker nu het klimaat aan het veranderen is. Hoe werkt onze Nederlandse natuur? Hoe komt het dat ons weer zo extreem is? En wat is er nu zo mooi aan een storm? Kortom Marjolein en Caroline hebben een lijst met vragen voor Paul.

Paul Begijn bij Zo104

Cindy van Egmond inspireert
De Zo104 column is op 25 februari van inspirator Cindy van Egmond. Cindy is een gedreven mensen mens die geniet van samen-momenten met haar gezin. Maar Cindy onderneemt ook, vol passie met Herbs&Spices, de Delicatessenwinkel uit Alphen. Daar kookt, bakt, creëert en innoveert ze met pure lokale producten en zuivere ingrediënten. Haar visie is even eenvoudig als briljant. Met voeding de kwaliteit van leven verbeteren zodat je zo lang mogelijk gezond en actief blijft. Cindy geniet van gezond eten. Ontdekt graag nieuwe smaken, sport en praat met plezier over voeding maar houdt af en toe ook van een goed glas wijn met een lekker kaasje. Geen gezondheidsfreak maar gezondheidsgenieter. Kom luisteren naar het inspirerende verhaal van Cindy van Egmond.

Cindy van Egmond

Astrid van Loon trakteert
Dansen is haar lust en leven, niet op de voorgrond maar als drijvende kracht achter FSD Gilze (Free style dancing. http://fsd-gilze.nl). Astrid is trots op al haar dansers die de show stelen tijdens wedstrijden en optredens. En wist je dat je vanaf 2018 ook voor musical lessen bij FSD Gilze terecht kunt? Keer op keer trakteert FSD Gilze het publiek op een verrassende dans-act in uiteenlopende stijlen. Op zondagmiddag 25 februari trakteert FSD Gilze weer, nu bij Zo104. Niet op showdance, jazz, afro, salsa, hiphop, disco, urban, modern of dancehall maar op een heerlijke ambachtelijke bitterbal.

Wil je komen genieten van FSD Gilze? Kom dan maar Free Style Dancing Dansshow Schakel 7 april 2018.

Astrid van Loon FSD Gilze

De Spraakmakers
Wat hebben de Spraakmakers met geluk en ongeluk? Met zon en regen? Met up en down? Wij weten het niet want dit drietal is ondoorgrondelijk. Is hun glas half vol of half leeg? Zijn de Spraakmakers gelukmakers? Kortom, we kunnen er geen chocola van maken! Dus kom zelf kijken op zondagmiddag 25 feb. 14.30 uur in theaterzaal de Schakel.

De Spraakmakers

Jan’s Platenkast
Op zondagmiddag 25 februari duikt Jan Broers weer in zijn platenkast. Dankzij het Zo104 thema ‘depressie’ is er volop ruimte voor wervelende nummers en sad songs. Kom kijken en genieten want met Jan is er altijd een vrolijke noot in huis. Laat je muzikaal verrassen bij Zo104.

Jan's Platenkast bij Zo104

Sowieso
Dit seizoen is de Sowieso de huisband van Zo104. Ze warmen het Zo104 publiek op voor de show en spelen passende nummers voor al de Zo104 gasten. Deze zondagmiddag is de dag voor tranentrekker en twisterstorm want we dansen in het duister en op de vulkaan. Kom genieten van muziek, interviews, quiz, humor en sterke verhalen. Kom 25 februari naar theaterzaal de Schakel en geniet van het spraakmakende Zo104.

Band Sowieso