Show 25 nov 2018

Grenzeloos; Zo104 zondagmiddag 25 november

Rechter, neuroloog en reisagent te gast bij Zo104 op 25 november


Zo104 start haar seizoen 2018-2019 met het thema ‘grenzeloos’. Op zondagmiddag 25 november ben je welkom in theaterzaal de Schakel. Buiten de vaste onderdelen presenteert Zo104 drie spraakmakende gasten.

Zo104 gast Klaus Koch (rechter)
Als eerste gast op de Zo104 bank is senior rechter dhr. mr. N.C.M. (Klaus) Koch. Klaus Koch (Gilze) is advocaat en procureur geweest en vanaf 2014 rechter aan de rechtbank Zeeland-West-Brabant.
We leven in een dynamische tijd, waar alle regels en wetten op de proef gesteld worden door grote multinationals en door groepen professionals, die buiten de wet opereren en geweld niet schuwen. Hoe werkt het Nederlandse- en Europese rechtssysteem in een wereld ‘zonder’ grenzen. Marjolein en Caroline hebben de juiste vragen voor Klaus.

Rechter Klaus Koch bij Zo104

Zo104 gast Barend van Kooten (neuroloog)
Onze gast Barend van Kooten is neuroloog. Maar wat doet een neuroloog ook al weer? Wiki zegt: Een neuroloog is een medisch specialist, die zich bezighoudt met de diagnostiek en behandeling van ziekten van de hersenen, het ruggenmerg en de zenuwen. Barend is een gepassioneerd fan van ons brein en hoe dit werkt. Hierover geeft Barend regelmatig lezingen. Op 25 november komt hij in de theaterzaal van Gilze vertellen over hoe ons brein omgaat met een steeds complexere wereld, die een overdaad aan informatie op ons afvuurt. Waar ligt de grens van ons brein?

Neuroloog Barend van Kooten bij Zo104

In de Zo104 column: Manon Faes (reisagent)
Tijdens onze vakantie storen we ons liever niet aan de grenzen. Reisagent Manon Faes neemt je in haar column mee op een reis waarin ze al haar ervaringen van landen en locaties, die ze heeft mogen bezoeken, kan inzetten.

Reisagent Manon Faes bij Zo104

Benieuwd naar het verhaal van Manon, Klaus en Barend? Koop je Zo104 kaarten op https://zo104.com/tickets/. Tot zo, tot in de Schakel.